Синът на скандалноизвестния бивш кмет на врачанското село Галиче Ценко

...
Синът на скандалноизвестния бивш кмет на врачанското село Галиче Ценко
Коментари Харесай

Ето кой настърви мрежата с касов бон за цените в Банско! Синът на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков яде супа за 30 лв, брои лъжичка по лъжичка от скъпоценната червена течност 

Синът на скандалноизвестния някогашен кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков, Спас раздели мрежата с мнения, публикувайки касов бон от обяда му в известно заведение в Банско, което се намира наоколо до х. Бъндерица. Телешка чорба за 30 лв., приседна на Чоков младши, който с подигравка разгласява клип по какъв начин се любува на супата лъжичка по лъжичка. "Една лъжичка-2 лв. ", разяснява във видео Спас, показвайки наличието на супата-2 части от зелена чушка, 3 мръвки и няколко картофа, който плуват в алена от запръжка течност.

Касовият бон със сметка от ресторанта обиколи мрежата, предизвиквайки разнопосочни мнения. Според някои, заведението е разкош и по тази причина цените са такива, други дават образци с Велинград, където има оповестена в хотел нощувка за 7999 лв.. Според банскалии въпросният ресторант е супер първокласен, в него работят италиански готвачи, цените са оповестени на табло пред заведението, тъй че всеки е задължен да гледа, в случай че не му изнася да яде на друго място.

Странно е обаче по какъв начин е изчислена цената за тази чорба и какво толкоз съдържа, че да коства 3 десетачки "Ядеш и ревеш ", "Какво пък и толкоз специфичното на тази чорба ", " тази супичка от "младо телешко " да не е от бута на "Гери Никол ", са част от мненията под видеата на Спас Чоков, който обаче демонстрира забележително положително въодушевление, сравнявайки цените тук, с цените в заведения в швейцарските Алпи, където пиеш кафе за 1. 30 евро и ядеш до насита на доста по-ниски цени.

Но това е Банско, един от най-хубавите курорти в Европа, по тази причина "ядеш, ревеш и си плащаш, щом искаш да си баровец, в случай че ли не "хлябът във торбичка, чантата през рамо и нагоре в планината ", разясняват шеговито банскалии.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР