Синът на Шабан Шаулич разкри за кога е планирал сватбата

...
Синът на Шабан Шаулич разкри за кога е планирал сватбата
Коментари Харесай

Дъщерята на Шабан Шаулич в тежка криза след смъртта на баща си, не се отделя от гроба му

Синът на Шабан Шаулич разкри за по кое време е възнамерявал сватбата си
След тежката и ненадейна загуба на Шабан Шаулич семейство му към момента не може да се съвземе. Кралят на националната музика почина при безразсъден случай на 17-ти февруари в Германия на път за летището. Пиян водач без брошура се удари в автомобила, с който е пътувал артистът.
От тежкия случай и гибелта на Шабан Шаулич мина към този момент месец, само че фамилията му не може да съвземе. Болката и тъгата даже стават все по-силни за неговите деца и за брачната половинка му Гордана. Най-тежко загубата на Шабан приема най-голямата му щерка Илда Шаулик. Източник непосредствен до фамилията твърди, че тя се е затворила в дома си и не излиза на никое място, не приказва с никого, не яде и единствено плаче по цели часове.

За да й помогне да преодолее тъгата нейният мъж Боян я е записал на „ лайф коучинг “.
„ Илда не подвига телефона на никого, даже и на приятелите си. От у дома излиза единствено когато върви до майка си или до гроба на татко си, където седи часове и плаче. С нея постоянно е брачният партньор й, който остави уговорките си с Америка, с цел да бъде до нея “, споделя източникът.
„ Неговата концепция беше Илда да се запише на „ лайф коучинг “, с цел да се съвземе.
В Америка това е доста известно. Става въпрос за класическа психотерапия, която посредством диалог с хората им оказва помощ да си върнат изгубената вяра и да се върнат към живота “, изяснява още източникът.

След загубата на татко си дъщерята на Шаулич е отказала всичките си участия и се е затворила у дома, изолирайки се от всичко и от всички. Отказала се е и от записването на новата си ария, която е трябвало да излезе през лятото.
Гордана също не излиза от у дома след загубата брачна половинка си. Единственият, който се пробва да се държи е синът на Шаулич – Михалко, който е поел грижите за цялото семейство. Той планираше женитба, само че поради тежката загуба я е отсрочил за края на идната година, твърди източникът, написа vistina.com.mk.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР