Синът на починалата Мисис Бургас Донка Стоянова написа много силни

...
Синът на починалата Мисис Бургас Донка Стоянова написа много силни
Коментари Харесай

Мъката е безкрайна! Синът на Мисис Бургас Донка Стоянова с разтърсващи думи след кончината на майка си

Синът на умрялата Мисис Бургас Донка Стоянова написа доста мощни думи след кончината на майка си. Момчето разгласява в профила на най-красивата омъжена бургазлийка саркастично известие поради вниманието на познати и медии. По думите му той благодари на всички, даже и на тези, които са написали погрешни неща, като това, че той с изключение на наследник, е и щерка на майка си. Ето какво написа той:
Благодаря на всички, които почетоха майка ми в последните и мигове под дъжда. Благодаря и на тези, които за първи път не бяха лицемерни към нея, последваха гузната си съвест и не участваха на събитието. Благодаря и за цялото внимание на медиите, на околните и другари, които е виждала един-два пъти през живота си, само че са имали дълбока връзка с нея.

Благодаря на новинарските уеб сайтове за разясняването на аргументите за нещастието ни. Бих се радвал да продължите да разсяснявате и за вбъдеще по този начин тъкмо обстоятелствата.

Щастлив съм да схвана, че с изключение на наследник съм също по този начин и щерка на майка си, че тя е с тънък темперамент и висше обучение, че е имала рак на гърдата, който е крила от всички, само че в същото време е била знак на борещата се с рака жена, тъй като го е декларирала обществено, че има неизяснени връзки с роднините си, че близката и другарка, с която се срещнаха на самия конкурс, я видяла на улицата преди бъдни вечер на разположение с татко ми, че е умряла през нощта и очевидно доста сме бързали да се отървем от нея та още на обяд я изпратихме на дългия и път.

С нейният мощен и вълнуващ дух не е чудно, че е сензация даже без физическото си наличие.

Благодаря ви за вниманието и откровените усеща.

Бъдете здрави!



Припомняме, че Мисис Бургас Универсал 2017 Донка Стоянова умря в нощта на 28-ми против 29-ти декември. Тя напусна този свят едвам на 54 години – в разцвета на силите си, месец, откакто завоюва короната за най-красивата омъжена бургазлийка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР