Синът на най-голямата легенда на Левски Георги Аспарухов - Андрей,

...
Синът на най-голямата легенда на Левски Георги Аспарухов - Андрей,
Коментари Харесай

Синът на Гунди поде кампания в помощ на "Левски"

Синът на най-голямата легенда на " Левски " Георги Аспарухов - Андрей, постави начало на акцията в помощ на клуба, която бе обявил неотдавна. С самодейността " 1000 за " Левски " в платформата HelpKarma се цели набирането на 1000 последователи на " сините ", живеещи в Съединени американски щати и Канада, които да подкрепят детско-юношеската школа на клуба с месечен абонамент от 20 $ на човек (или общо $20 000 месечно).

" Колкото повече хора знаят, толкоз повече средства ще се съберат. Аз съм се заел с „ 1000 за " Левски ", за да намерим 1000 донори отвън България, които да обезпечат $20 на месец за школата. Сумата, която гоним не е дребна и по тази причина отправям напъните си главно към тази акция ", разгласи Аспарухов пред уеб страницата на " Левски ". Той е избрал HelpKarma, защото посредством нея има възможност денонощно и изцяло транспарантно да се проследява активността на всички, които ще се включат.

Междувременно " Левски " продължава своята битка за стесняване на разноските. Днес клубът се раздели по взаимно единодушие с двама от футболистите, които преди няколко дни отхвърлиха да подпишат нови контракти при много по-ниски заплати - Станислав Костов и Деян Лозев.

" Със сигурност не се усещам по най-хубавия метод, само че в миналото би трябвало да се взимат тежки решения в живота. Това е най-правилното решение за двете страни и за момента се разделяме. Не е една причина, само че истината е, че не си потеглям от " Левски " поради пари! Имало е някои други неща, които са се случвали и се случиха. Аз и моето семейство взехме решение, че е по-добре да поема някое друго предизвикателство. Никога не съм съжалявал, че съм останал в " Левски ", макар офертите към мен преди. Всички знаят, че аз и моето семейство сме левскари. Това е, през днешния ден е тежък ден за мен ", съобщи Костов пред радио " Дарик ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР