Синът на лидера на Възраждане Костадин Костадинов е участвал в

...
Синът на лидера на Възраждане Костадин Костадинов е участвал в
Коментари Харесай

Синът на Костадинов защити българския лев с кютек

Синът на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов е взел участие в колективен пердах поради подписката за опазване на българския лев. Като преди този момент се е сбил и самичък със съученик. Това описа самият Костадин Костадинов във Facebook.

Пълнолетното момче е събирало подписи за референдума, иницииран от партията на татко си, от свои съученици. В обява на страницата си във фейсбук, Костадинов акцентира, че събира подписи единствено от деца над 18 години. Момче от прилежащ клас обаче се оказва срещу. Отива при сина на Костадинов и къса една от бланките за подписи. Тогава Костадинов-младши го предиздвикал да си избере дали да разпечата 30 нови бланки или " да изяде балтиите " (шамарите).
-->
" Евробабаита отхвърля и двете, вследствие на което изяжда шамарите:) ", споделя гордият татко във Facebook. Набитото момче си тръгнало и заплашило с реванш.

По-късно и двамата били в другарски компании и се засекли още веднъж.

" Последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от последователите на лв. за последователите на еврото:) След като повежда в резултата с 2:0 в последна сметка нашият тим печели с хеттрик, тъй като и скъсаната бланка е възобновена с репарации в 30 екземпляра:) ", споделя още Костадинов и показва, че по-късно евентуално в понеделник съвсем всички пълнолетни възпитаници ще са се подписали.

" Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях:) Защото, до момента в който синът ми разказваше историята, щерка ми, която е на 11 години, от самото начало се тюхкаше, че е дребна, и не може да събира подписи и тя:) ", написа още водачът на " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР