Синът на Емил Димитров има богато музикално наследство, но след

...
Синът на Емил Димитров има богато музикално наследство, но след
Коментари Харесай

Синът на Емил Димитров разкри нещо невероятно, което разтърс...

Синът на Емил Димитров има богато музикално завещание, само че след едно негово самопризнание почитателите на великия артист не може да не съжаляват за избора му

" Не станах артист, тъй като гласът ми е съвсем същият като на татко ми. Затова взех решение, че няма потребност още от един Емил Димитров, освен това със същия като неговия тембър. Станах барабанист, от години се занимавам с бизнес. Не е елементарно да си предприемач в България, само че се оправям. “

Това показа за " България Днес “ единственият наследник на музикалната легенда. Емил Димитров-младши признава, че още няма вътрешна подготвеност да провежда огромен концерт в памет на популярния си татко.

" Не му е пристигнало времето. Когато преценява, че Емил е свестен изцяло, ще направя този концерт “, даде обещание синът на артиста.

Наследникът на именития реализатор от известно време се е посветил на родовата история. Съжалява обаче, че самодейността за среща с останалите живи родственици идва множеството пъти от негова страна.

" Парите не са всичко. Корените, образованието, културата - там са базовите полезности “, уверен е Емил Димитров-младши.

Той е горделив със своите предшественици по бащина, и по майчина линия. Освен фамозния си дядо Факира Мити, синът на изпълнителя на " Нашият сигнал “ е сложил на почетно място във фамилния мавзолей и брата на дядо си по майчина линия. " Чичо Миро е създателят на пердах скаутското придвижване в България “, споделя Димитров.

Бабата на брачната половинка му Жаклин, която е с Хърватско родословие, била първата жена в железничар у нас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР