Синът на бизнесмена Тони Златков - Адриан, който бе отвлечен

...
Синът на бизнесмена Тони Златков - Адриан, който бе отвлечен
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ: Похитеният Адриан Златков женен за тайнствена красавица, ето коя е тя!

Синът на предприемача Тони Златков - Адриан, който бе похитен предходната година, а за него бе заплатен откуп от 700 000 лв., е женен за хубавица, научи БЛИЦ от близки до фамилията. Половинката на младия мъж се споделя Лилия Милова и до момента за нея не се знаеше нищо. От изявления в обществената мрежа излиза наяве, че двамата са неразделни, като доста постоянно се отдават на почивки на екзотични места из целия свят.



Дестинации като " Коста Амалфитана ", Капри, и Сен Тропе са единствено част от кътчетата, които двамата са посещавали преди злополучния случай.

Припомняме, че през днешния ден бащата Тони Златков разкри, че синът му и в този миг е на отмора в Азия.

На фотоси в персоналния профил Лилия театралничи на неповторими места по света. Никой не е подозирал злокобния сюжети, който се разигра през лятото на миналата година.



Кадрите в мрежата разкриват още, че тя се занимава с ръчно направени бижута. На един от постовете даже бащата на Адриан е изразил възхищението си от опциите на снаха си с коментар: " Страхотни гривни, в действителност ".




Вчера прокуратурата повдигна обвинявания на четирима души като " помагачи " на причинителите на престъпното действие. Това са посоченият за дясна ръка на Златко Баретата - Ивайло Борисов-Ториното, Здравка Стефанова, Мартин Марков и Георги Джамбазов.

Както медията ни писа първа, униформените дирят къде ли не парите от откупа, който предприемачът заплати за освобождението на сина си.

Полицията е на мнение, че колосалната сума ще се окаже основна част от разплитането на комплицирания престъпен пъзел.

Ивайло ИЛИЕВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР