Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е задържан в

...
Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е задържан в
Коментари Харесай

Полицията вкара в ареста сина на Миню Стайков

Синът на предприемача Миню Стайков – Стайко, е арестуван в София в сряда вечерта, оповестява Нова телевизия. Той се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за инспекция. Пред органите на реда обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и по този начин се озовал в джипа.

Той обяснил още, че желал да стигне до града с трен, само че по-късно трансформирал решението си. Твърдял също, че не знаел дали служителите на реда, които са му поискали документи за инспекция, са същински или подправени.

От полицията дадоха и повече информация за ареста. “Вчера към 18 часа на бул. „ Черни връх ” екипи на Столична дирекция на вътрешните работи правят инспекция на два автомобила. Едно от лицата в първата кола е осуетило инспекцията, заради което е арестувано. По случая се работи под надзора на Софийска районна прокуратура ”, изясни Веселин Младенов, шеф на „ Охранителна полиция ”.

Стайко Стайков е с обвиняване за присъединяване в незаконна група за пране на пари и данъчни закононарушения. В началото на годината той разгласи, че е бил похитен и пребит. През февруари той бе пуснат под домакински арест, а по-късно му беше наложена мярка за неотклонение „ подписка ”.

Той е задържан за 24 часа за разстройване на полицейска инспекция и се намира в Четвърто РПУ в столицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР