Син уби баща си в новопазарското село Зайчино ореше, информира

...
Син уби баща си в новопазарското село Зайчино ореше, информира
Коментари Харесай

Син уби баща си в село край Нови пазар

Син умъртви татко си в новопазарското село Зайчино ореше, осведоми БНР.

Около 11:45 часа на 24 октомври в полицейското ръководство в Нови пазар 64-годишна жена потърсила подпомагане, защото брачният партньор й, живеещ в фамилен парцел в близко село, дълго време не отговарял на телефонните й позвънявания.

Към мястото в село Зайчино ореше бил изпратен полицейски екип. Служителите на Министерство на вътрешните работи разкрили разхвърляни принадлежности и домашно имущество в двора на къщата. В една от стаите на парцела те се натъкнали на безжизненото тяло на 71-годишен мъж, написа

На мястото пристигнали шефът на Областната дирекция на МВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов, административният началник и областен прокурор Орлин Куздов, наблюдаващият прокурор Павлин Вълчев и правосъдният доктор доктор Владимир Владов. Извършен е оглед.

Те установили, че гибелта на мъжа е настъпила вследствие на голям брой контузии в региона на главата и тялото. Иззети и приобщени са голям брой материални доказателства.

Няколко часа по-късно бил арестуван причинителят на закононарушението - 35-годишен мъж, наследник на жертвата. Мъжът е престъпно проявен.

Работата продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР