Симона Загорова, която през февруари стана майка за първи път,

...
Симона Загорова, която през февруари стана майка за първи път,
Коментари Харесай

Симона Загорова разкри как сваля килограмите и готова ли е за второ дете

Симона Загорова, която през февруари стана майка за първи път, не показа какъв брой кг е качила по време на бременността си и желае да резервира тази информация единствено за себе си. Младата певица обаче признава, че ѝ се хапвало повече, въпреки скоро да я видяхме на разходка в Южния парк и от фотосите ясно се вижда, че Симона е в прелестна форма. 

" Имах и повече вкус към избрани храни. Нямаше по какъв начин да не напълнея някой и различен кг. Накрая ми беше много тежко и нямах самообладание да се усещам още веднъж в тялото си ", изяснява тя пред " Уикенд ".

Виж още:

Симона, както отбелязахме към този момент, е във форма, макар че ѝ остава да се сбогува с още 2-3 кг. За режима си споделя: " Спортувам и съблюдавам режима на доктор Емилова. Обществена загадка е, че при нея се поддържаме цялостен живот и майка ми, и аз. Плодолечението на доктор Емилова е желязно. За месец и половина съумях да смъква много килограми ".

Симона не крие, че и различен път е имала проблеми с килограмите и е изключително сензитивна на тази тематика. Майка Глория пък от години е образец за подражателство за съвършена форма и добър тонус.

Виж още:

Загорова признава, че е подготвена за женитба, само че към този момент приоритет ѝ е детето. Планира да има и второ. " Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че в случай че имаме две чеда, едната ще е кръстена на майка ми, а другата – на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава почитание и самопризнание за грижите ѝ през годините. Всяка маминка би трябвало да има внуче, носещо името ѝ ", безапелационна е поп звездата.

Виж още:

Изображоение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР