Симона Стоева, която се подвизава с артистичния псевдоним Мони Зенгиннер,

...
Симона Стоева, която се подвизава с артистичния псевдоним Мони Зенгиннер,
Коментари Харесай

Мони от „Ергенът“: Искам да съм мъж!

Симона Стоева, която се подвизава с артистичния псевдоним Мони Зенгиннер, остана много малко в „ Ергенът “, само че ползата към нея е голям. Една от аргументите е, че имаше разминаване сред визитката й и представянето й.

21-годишната варненка влезе в турското имение със поръчката на „ кифла “, трансформирала огромна част от визията си посредством корекции. Всъщност обаче влезе в лагера на по-интелигентните като Пам и Елена, което изненада мнозина.

Всъщност Мони целеустремено е направила разликата сред визитката и по-нататъшното си показване. Тя е желала да изненада феновете, че и жена, изглеждаща като нея, може да бъде интелигентна.

Танцьорката на бели денс твърди, че няма потребност от богат мъж, с цел да сбъдне фантазиите си, а желае тя самата да е богат мъж. Под „ мъж “ засяга не пол, несъмнено, а държание и мощ на духа.

Именно по тази причина си е лепнала за семеен прякор Зенгиннер, което е от турски език и в превод значи „ богат “. Мони Богатата желае да бъде участничката в „ Ергенът “.

Варненката не взе участие в предаването толкоз поради любовта, а най-много поради известност. Тя има упоритости да стане певица и към този момент даже има първото си парче, което е в региона на попфолка.

Относно Евгени, Мони продължава да твърди, че с него не са на една вълна. Тя го намира значително за детски, въпреки да е с 12 години по-голям от нея. Има логичност в думите й, тъй като първите, по които пианистът си падна, бяха много по-младите и незрели Валерия и Айлин.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мони Зенгиннер Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР