Симона Радева, която се прочу с прозвището полицайката – боклук,

...
Симона Радева, която се прочу с прозвището полицайката – боклук,
Коментари Харесай

Уволнената полицайка – боклук Симона Радева на колене! Моли се загорели жени да не се гаврят с нея в затвора

Симона Радева, която се прочу с прозвището полицайката – отпадък, се сети да мисли за следствията от незаконните си дейности. Тя е една от помогналите на Георги Семерджиев да прикрие следите си след двойното ликвидиране, което извърши на бул. „ Черни връх “ в столицата. През лятото на предходната година той прегази с „ Ауди “ вид джип 26-годишната Христина Дилева и 22-годишната Хариет Стефанович.

Симона и сътрудника й Мирослав Якимов са първите, които се отзовават при Семерджиев. Вместо да го задържат, те му оказват помощ да заличи следите. Поради това през днешния ден и двамата са дисциплинарно уволнени от Министерство на вътрешните работи и против тях са повдигнати обвинявания в съда.

По всичко проличава, че те ще отидат в пандиза. Делото не върви добре за тях, а и те нямат причини да се защитят, пък и лъжесвидетелстванията им единствено утежняват ситуацията им.

Според някои източници Радева към този момент се стяга за пандиза и била в смут да не я насилват вътре, тъй като се смятала за доста красива, а и млада. Затова почнала да се моли на Бог пребиваването й зад решетките да е безпроблемно.

Интересно по какъв начин всички нарушители стават доста набожни, когато се стигне до съд. Хора като Радева обаче би трябвало да са наясно, че различен съд ще е доста по-болезнен за тях и той ще пристигна в едно друго измерение.

Разбира се, Симона едва ли има вяра в духовния свят. Тя ясно е посочила дотук, че се интересува единствено от пари. Именно поради пари е пособия на изрода Георги Семерджиев.

Системата в Министерство на вътрешните работи обаче е прогнила не от през вчерашния ден. Вътрешният министър Иван Дерменджиев разкри, че цели 38 служители на реда са били уволнени в последните месеци. Причината е голямата корупция, която господства в полицията.

Симона Радева може да лежи до 10 година в пандиза. Това значи, че най-хубавите й години ще преминат зад решетките, което е един тип отмъщение, тъй като това, което извърши, е извънредно срамно.

Лошото е, че полицайката – отпадък даже не се разкайва, а се моли единствено с цел да облекчи ситуацията си. Ако се разкайваше, нямаше да лъже в съда. Именно поради лъжесвидетелстването й присъдата й може да стане по-голяма.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР