Симона от Аз съм Изи живее от няколко месеца в

...
Симона от Аз съм Изи живее от няколко месеца в
Коментари Харесай

Една красавица на 19 години: Симона от "Аз съм Изи" със скъп подарък в Амстердам

Симона от " Аз съм Изи " живее от няколко месеца в Амстердам, където сега е студентка. Червенокосата красавица в този момент посрещна и рождения си ден в красивата страна, а от фотосите в Instagram наподобява, че е получила много съществено внимание.

Инфлуенсърката е получила букети и дарове от приятелите си в страната и очевдино си е изкара супер, в случай че съдим от фотосите, които е качила в обществената мрежа.

Виж още: Провокацията ѝ отива: Рита Ора се пусна топлес в нета, сподели по какъв начин прекарва слънчевите дни 

На един от фрагментите Симона е споделила и една от изненадите - безценен парфюм на Шанел. " Благодаря за пожеланията на всички ви ", написа Симона към фотосите, а почитателите ѝ несъмнено я заляха с най-различни честитки. Вече на 19 години, живее сама и надалеч от родината, а това са все неща, които предопределят повече от сполучливо бъдеще за всеки младеж. 

В Холандия Симона отпътува със своя съученичка, като двете учат дружно и споделят една квартира. Влогърката показа, че цените в страната на лалетата са много високи и по този начин да вземем за пример годишната такса в университета ще ѝ коства колкото един месец наем на квартирата.

Виж още: Ах, тази Тита! Певицата подпали нощта с класическа дребна черна рокля

Изображение: https://www.instagram.com/justasavagebih/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР