Симеон Генчев е водач на листата на ПП МИР в

...
Симеон Генчев е водач на листата на ПП МИР в
Коментари Харесай

Дипломат и експерт по международни отношения е водач на листата на ПП МИР в Габрово |

Симеон Генчев е лидер на листата на Политическа партия МИР в област Габрово за идните парламентарни изори. Той е посланик, член на преговорния екип за присъединението на България към Европейски Съюз. Син е на проф. Минчо Семов, някогашен ректор на Софийския университет, който е роден в с. Тодорчета, община Габрово.

Симеон Генчев е роден в София, приключва Първа британска гимназия с отличие, след което е признат в Школа за запасни офицери „ Христо Ботев “ в Плевен. Завършил е „ Международни връзки “ в Московски държавен институт по интернационалните връзки в съветската столица, а по-късно работи в дирекциите „ Европа “, „ Америка “, Европейска интеграция “ и „ Консулски връзки “ на Министерството на външните работи. В момента работи като съветник на свободна процедура.

„ Реших да се включа в листата на Политическа партия МИР, тъй като видях в програмата на партията на практика неща, който ще изведат България от икономическата, финансовата, обществената, демографската и моралната рецесия. Сегашният политически модел ни докара в задънена улица и не дава вероятност за бъдеще на децата ни в лична ни татковина. На последващо място ме стимулира фактът, че познавам и съм работил с по-голямата част от специалистите в Политическа партия МИР. Убеден съм, че с тяхната честност, морал и експертиза дружно ще променим протичащото се в България и ще успеем да я превърнем в мощна обществена и индустриална страна “, съобщи Симеон Генчев.

„ Габрово ми е доста близко, тъй като съм живял тук като дребен, тук са родени майка ми и татко ми, имаме и къща в село Трънито, която децата доста обичат. За мен главният проблем в района е да върнем младите от чужбина и да задържим тези, които са тук. Жалко е, че най-вече обезлюдени села има в нашата област. Ще предложим целева стратегия за смяна на това състояние. Инфраструктура без хора не прави работа. Информационните технологии дават опция за нов вид развиване на българското село. Социално-икономическият модел, който предлага партия МИР, дава опция да върнем славата на габровския край като проспериращо и хубаво място за живеене “, съобщи още Симеон Генчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР