Силвия Петкова и Зоран Петровски отново са заедно. След като

...
Силвия Петкова и Зоран Петровски отново са заедно. След като
Коментари Харесай

Силвия Петкова се събра със Зоран от `Сървайвър`

Силвия Петкова и Зоран Петровски още веднъж са дружно. След като единствено преди 6 месеца оповестиха, че се разделят, актрисата и режисьорът още веднъж са семейство.

И двамата споделиха в профилите си в обществените мрежи общи фрагменти от рождения ден на сина си. Говори се обаче, че събирането им не е единствено за празника. Според източници, близки до двойката Силвия и Зоран са решили да си дадат нов късмет, написа " Уикенд ". 
                             

Хора от обкръжението им даже настояват, че двамата са поддържали връзка и през последните шест месеца, макар обстоятелството, че се бяха разделили. Да не забравяме обаче, че двойката има дете и е изцяло обяснимо за какво се виждат постоянно. Освен в София Петкова и Петровски са летували на едно и също място.

Дни преди Коледа синът им – Сива, навърши 6 години, а общи снимки от празничното събитие споделиха и двамата в обществените мрежи. На тях всички театралничат като семейство, защото ясно се долавя прелестното въодушевление, което струи от лицата и на двамата родители. Близки до двойката са безапелационни, че без значение от трусовете във връзката им, любовта сред двамата не е угаснала и те не престават да държат един на различен. 



В началото на юли Силвия разгласява в обществените мрежи текст, в който заяви, че пътищата им със Зоран се разделят. Това стана дни откакто Петровски ѝ се изясни в обич обществено – още веднъж посредством обществените мрежи, и по-малко от два месеца откакто той завоюва шестия сезон на риалитито " Сървайвър " по Би Ти Ви.

В изявление, което даде след успеха си, режисьорът описа, че се е влюбил в актрисата още когато за първи път я видял на снимачната площадка. Понеже вярвал в силата на позитивното мислене и отправянето на пожелания към вселената, той си поискал на глас Силвия Петкова да бъде негова жена. След по-малко от половин година тя към този момент била с него.

Но въпреки че през целия интервал на връзката си двойката демонстрираше обич и отдаденост, а Силвия даже разгласи в изявление за " Уикенд ", че не помни други мъже в живота си с изключение на Зоран, взаимният им живот не е бил слънчев. Режисьорът разкри, че преди да влезе в " Сървайвър ", със Силвия са били пред разлъка, а риалитито му е помогнало да резервира фамилията си. Когато стана ясно, че към този момент не са дружно, се заприказва, че Петровски е изневерил на половинката си със своята другарка от риалитито Анелия и че двамата даже към този момент публично били двойка. Оказа се, че това не е правилно. Актрисата е в положителни връзки с Анелия, която пък в никакъв случай не била късала със своя другар отпреди " Сървайвър ".
                             

Дали двамата в действителност са се събрали и ще издържи ли връзката им на тестванията на времето, следва да разберем. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР