Силвия останала тотално без думи от невероятния подарък, с който

...
Силвия останала тотално без думи от невероятния подарък, с който
Коментари Харесай

Родна чалгаджийка получи Ламборгини за РД-то си

Силвия останала тотално без думи от невероятния подарък, с който я изненадало гаджето ѝ - предприемачът Дидо Иванов

Носителката на купата " Лейди България "  – Силвия Теодосиева, получи голяма изненада за рождения си ден. Изненадали хубавицата с чисто нов първокласен джип „ Ламборгини “, вързан с алена панделка, както прилича на подарък за специфичен мотив, написа " Телеграф ".

Блондинката означи рождения си ден в столичен клуб в компанията на към 50 от най-близките си посетители и фамилията си. На път за заведението тя въобще не подозирала какво я чака пред него.„ Когато стигнахме с колата пред мястото, видях, че начело е паркиран сив джип, вързан с голяма алена панделка. Останах доста сюрпризирана, защото аз кола имам и въобще не съм очаквала сходно нещо. Беше тотална изненада “, споделя титулованата хубавица.

Силвия останала тотално без думи от невероятния подарък, с който я изненадало гаджето ѝ - предприемачът Дидо Иванов.

" Нито съм си поръчвала нова кола, нито съм желала, само че се зарадвах доста ", споделя тя за екстравагантния подарък.

„ Карам я с огромно наслаждение “, разясни Силвия. Джипът е един от най-новите модели на марката. Ламборгинито е SUV, което го прави елементарно проходимо и комфортно за българските пътища. Колата разполага с всевъзможни екстри и крие над 600 конски сили под капака си.

Силата на новия автомобил въобще не е мотив да се трансформираме в състезатели по пътищата, добави Силвия и напомни на всички да карат деликатно, тъй като животът е най-ценното, с което разполагаме. Единственият минус на джипа е цената му, която е над половин милион лв../show.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР