Силвия Домозетска е новата Мисис Баба 2020. Тя е от

...
Силвия Домозетска е новата Мисис Баба 2020. Тя е от
Коментари Харесай

Силвия Домозетска е новата Мисис Баба 2020

Силвия Домозетска е новата " Мисис Баба " 2020. Тя е от Благоевград и е на 51 година Силвия е публицист, позната е на феновете като водеща на " Сутрешния блок " на Българска национална телевизия 2.

Благоевград

Силвия Домозетска не се вписва в обичайна визия за баба. Тя е цветна, енергична и амбициозна. С присъединяване си в състезанието " Мисис Баба " 2020 Силвия желае да покаже, че дамите, които имат внуци, също водят деен живот.
Силвия Домозетска, " Мисис Баба " 2020: Като се каже " баба ", бабата би трябвало да си гледа внуците, да върти семейството, да се грижи за фамилията си, а пък аз мисля, че посредством този конкурс се дава опция да се види, че днешните, модерни баби са работещи, дейни дами. Жени с към този момент построени и кариера, и позиции в обществото. В същото време могат да са забавни, да се поддържат добре и че в действителност възрастта е единствено цифра, тя няма никакво значение.
За да получи короната, Силвия се е преборила с 39 дами от няколко страни.
Силвия Домозетска: И когато оповестиха „ Журито единомислещо реши, " Мисис Баба " 2020 Силвия Домозетска от Благоевград, и аз напряко си споделих „ Олеле, в този момент към този момент няма мърдане ”, усмивка до ушите и тежката корона на главата. Мисля, че не се регистрирам в обичайните показа за класическа хубост, която хората я възприемат сега, само че пък, ето – може би с ярка характерност или не знам тъкмо с какво съм ги впечатлила журито, само че ето, че короната е на главата ми. Да ви кажа, короната е много тежка. Тя би трябвало да държи главата изправена, с взор напред.
Това е първият конкурс за хубост, в който Силвия взе участие.
Силвия Домозетска: Аз не съм от хората, които си стоят безшумно в ъгъла. Обичам да съм във водовъртежа на събитията и това ме държи да съм на повърхността. Миналата година интервюирах " Мисис Баба " 2019 Стефи Стаменова. Нейният роман беше доста въодушевяващ и мотивиращ, и тогава взех решение, че мога да вземам участие в едно такова предизвикателство. Изпратих мои фотоси, мотивационно писмо, биография и бях не запомнила даже, че съм се кандидатирала. Титлата е нетипична за мен, тъй като аз в никакъв случай не съм мислила, че съм красива. Винаги съм мислила, че хубостта на дамата идва от вътрешната страна – от усмивката, в очите, в отношението към другите, в благостта, която излъчва.
Силвия има една внучка – Никол, на 4 години. Казва, че е била извънредно щастлива, когато тя се е родила.
Силвия Домозетска: Мои познати споделяха „ Добре де, в този момент тя бабо ли ще ти споделя? ”. Еми бабо, по какъв начин да ми споделя? Да ми споделя по име или какво да ми споделя? Не, баба си е купа. Аз съм баба и толкоз. Аз се гордея, че съм баба.
Короната и лентата ще останат в Силвия Домозетска до 21 януари идната година, след което тя ще я съобщи на идната носителка на купата " Мисис Баба " и ще показа България в състезанието " Мисис Баба Вселена ". Дотогава програмата ѝ ще бъде изпълнена с благотворителни начинания и мероприятия, свързани с децата и бабите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР