Силви от Ергенът“ наистина може да е вещица Юристката има доста

...
Силви от Ергенът“ наистина може да е вещица
Юристката има доста
Коментари Харесай

Като във филм на ужасите! Силви от „Ергенът“ наистина е вещица

Силви от „ Ергенът “ в действителност може да е магьосница

Юристката има много чудноват взор, а към нея девойките се усещат некомфортно и застрашени. Честите главоболия и припадъци на участничките също по никакъв начин не са инцидентни.

Силви не се разделя с хармониката си, като постоянно я употребява.Тя съвсем непрекъснато свири с нея в имението, само че не тъй като обича музиката, а с пъклена цел.

Оказва се, че в случай че вярно се употребява, тя може да разбърка биотоковете на останалите, което рекушира върху здравето. И обстоятелствата са налице, виждат и феновете.

Дори от екрана усещаме по какъв начин тръпки полазват тялото ни, когато тя ни огледа с оня, особения си взор. И е обяснима сходна реакция, която още по-осезаемо са усетили момите в любовното шоу „ Ергенът “.

Силви Русева в действителност е магьосница, сочи несъмнено доказателство.

„ Преди години тя е учила окултизъм в школа в Судан. В тази връзка знае по какъв начин да си играе с енергийните полета на близките.

Ангелските й карти също имат своя дългогодишна история, подарени й са от върховен езотерик и също носят доста мощна сила “, разкрива нейна близка позната.

Заради тези злокобни качества, които има Силви, не една и две от момите в предаването се боят от нея. И с право, тъй като огромна част от участничките се отпаднали от шоуто поради отрицателната „ интервенция “ на Силви, разкриват познавачи в окултното.

Инфо: Интриги.бг, Crimesbg.com

Тагове: Силви Силви Русева Силви от Ергенът Ергенът ангелски карти вещица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР