Силвена Роу май окончателно се е отказала от Би Ти

...
Силвена Роу май окончателно се е отказала от Би Ти
Коментари Харесай

Силвена Роу влиза в Хелс Китчън

Силвена Роу май дефинитивно се е отказала от Би Ти Ви, само че не и от малкия екран. Топ готвачката от ден на ден се присламчва към съперниците от Нова телевизия и скоро може и да се откри за непрекъснато на работа там. Нищо чудно през пролетта да изгрее при сътрудника си Виктор Ангелов в идния нов сезон на " Хелс Китчън ". 

По Нова телевизия към този момент текат реклами за кастинг за сезон 6 в Кухнята на пъкъла. По информация на " Уикенд " риалитито ще се завърне в ефир от февруари следващата година. Водещ по традиция ще бъде Виктор Ангелов, само че шоуто е отворено и за посетител звезди. Миналата година това бяха двамата кулинари, които по необявени до ден сегашен аргументи се разделиха с  " Местаршеф " на Би Ти Ви – Андре Токев и Петър Михалчев.

Веднага откакто в Би Ти Ви им демонстрираха вратата, Нова телевизия им даде поле за изява, с което рейтингът й удари тавана. Токев, Михалчев и Ангелов даже оповестиха, че имат нов общ план, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Очаква се през идния сезон шоуто да отвори вратите си и за четвъртата огромна звезда, прогонена по незнайни аргументи от Би Ти Ви. Това е Силвена Роу.

Атрактивната кулинарка към този момент повече от година дава недвусмислени сигнали, че има предпочитание да стане лице на Нова телевизия. През пролетта на 2022-а Би Ти Ви пусна авторското й предаване " Моето звездно празненство ", което обаче устоя единствено един сезон в ефирен ефир. След свалянето му Силвена се стараеше да бъде лоялна към досегашните си работодатели и да не се появява при конкуренцията. Когато обаче стана ясно, че няма да й дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито ще я поканят да се завърне в " Мастършеф ", тя стартира да търси друго поле за изява.

Логично, първата й спирка беше Нова телевизия. Готвачката се появи на празненство на канала, а в деня на балотажа (5 ноември) беше поканена при Лора Крумова, с цел да опише за новата си кулинарна книга. Това се случва за първи път в нейната кариера у нас. Откакто е нашумяла, Силвена гостува само в Би Ти Ви. Тя даже постоянно е казвала, че е " момиче на Би Ти Ви ". Имала е много оферти за работа в Нова, само че ги отказвала.

Тази линия на държание към днешна дата към този момент не е настояща. Силвена демонстрира емфатичен интерес към работа в конкурентния на Би Ти Ви канал. В същото време тя не пропуща случай да показа какъв брой добре се е чувствала в компанията на предходните си сътрудници в " Мастършеф " – Токев и Михалчев. Очаква се напълно скоро да се събере с тях и то в Кухнята на пъкъла при Виктор Ангелов. Подобна среща в ефир би била същинско представление за почитателите на кулинарните формати. От Нова тв надали ще пропуснат шанса да провеждат сходно шоу, защото през пролетта ще имат доста мощна конкуренция в Би Ти Ви.

" Хелс Китчън " ще би трябвало да се бори за рейтинг с " Ергенът ", където положителните резултати по традиция се считат за обезпечени, и с плануваното риалити за бременната Николета Лозанова, което също се чака да е шлагер. Трябва им мощен коз и това би могла да е Силвена Роу в комплект с останалите огромни звезди от " Мастършеф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР