Силвър Стар пуснаонлайн платформа за употребявани автомобили, където потребителите могат

...
Силвър Стар пуснаонлайн платформа за употребявани автомобили, където потребителите могат
Коментари Харесай

Силвър Стар пусна онлайн платформа за употребявани автомобили

Силвър Стар пуснаонлайн платформа за използвани коли, където потребителите могат да прегледат офертите за всички налични оферти в дилърствата на генералния дистрибутор.

„ Силвър Стар даде начало на бизнеса си с използвани коли в средата на 2017 година и през днешния ден съм удовлетворен от темповете, с които се развива “, показа Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на Силвър Стар.

„ Гордеем се с обстоятелството, че можем да предложим на клиентите използвани коли Mercedes-Benz от актуалната моделна гама с потвърдена история и не повече от един предходен притежател. Голямо преимущество за клиента е, че предлагаме и назад изкупуване, както и действен и финансов лизинг, взаимно с потвърдени професионални финансови институции В допълнение, за коли Mercedes-Benz на възраст до една година, клиентът получава същите лизингови условия като за нов ”, добави той.

Силвър Стар предлага използвани коли по програмата на Даймлер - Mercedes-Benz Certified. Автомобилите са на възраст до 48 месеца и пробег до 100 000 километра, гаранция най-малко 48 месеца от датата на първа регистрация и пробег до 200 000 км. Минималният пробег до техническо обслужване е най-малко 6 месеца или 7500 км.

В дилърствата на Силвър Стар се предлага необятна гама от коли на склад, които могат да бъдат прегледани на новата интернет платформа. Но предложенията на Силвър Стар не се изчерпват с наличностите в България. 

В платформата може да се направи питане за съответен модел и клиентът ще получи информация за всички коли в програмата на Даймлер, които могат да бъдат доставени от Силвър Стар.

Активните оферти за използвани коли може да разгледате ТУК!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР