Силното тяло и острият ум дадоха на 77-годишен мъж от

...
Силното тяло и острият ум дадоха на 77-годишен мъж от
Коментари Харесай

77-годишен мъж от Флорида разказва как е спасил собственото си куче от челюстите на алигатор: „Държах ръцете си в устата му“

Силното тяло и острият разум дадоха на 77-годишен мъж от Флорида способността да избави своето правилен окосмен сателит от челюстите на алигатор — двамата се измъкват с пострадвания, само че оживяват, с цел да опишат историята, защото сезонът на чифтосване на алигаторите наближава и опълчването сред хората и алигаторите се появява в последните заглавия.

„ Не можех да виждам по какъв начин това създание убива кучето ми “, сподели Арт Аууотер от Мур Хейвън, Флорида, пред Fox News Digital.

„ Нямах избор. Трябваше да направя нещо. “

„ Скочих на гърба му, тъкмо зад главата му, хванах горните му челюсти и го дръпнах нагоре, с цел да го накарам да пусне Роджър “, сподели Аувертер.

Auwaerter живее най-вече спокоен живот на брега на река Caloosahatchee, дружно със брачната половинка си Тери и кучето си Роджър, свирепо изглеждащо 100-фунтово. черен италиански мастиф.

„ Той обича водата “, сподели Аувертер. „ Когато излезем на открито, той потегля право към реката. И през множеството време влизах с него. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР