Силният и бурен вятър нанесе много щети в цялата страна.

...
Силният и бурен вятър нанесе много щети в цялата страна.
Коментари Харесай

Вятърът отнесе покрива на малкия ЦУМ в столицата

Силният и плевел вятър нанесе доста вреди в цялата страна. Вятърът събори покрива на дребния ЦУМ, който се намира на пешеходната ул. " Пиротска " в центъра на столицата. Големият пай се е забил в прилежаща постройка, изпочупил е прозорци и се стоварил на улицата. Към момента няма информация за потърпевши, а екипи са на място, с цел да разчистят улицата.

Вятър със скорост, достигаща до 115 километра в час, изкорени дървета и нанесе вреди на здания във Врацa. Едно от изкоренените дървета в региона на църквата " Св. Николай Мирликийски " е паднало върху автомобил, движещ се по ул. " Поп Сава Катрафилов ".

Смачкана е предницата, само че пътуващите в колата хора не са потърпевши. От паднали от покривите керемиди и ламарини са нанесени вреди и на други коли, има изпотрошени витрини и прозорци. Няма данни за потърпевши от падащите предмети хора.

Ураганният вятър обърна 3 ТИР-а на основен път Е-79 край Враца, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Движението се прави в едната лента за придвижване и ще бъде нормализирано след унищожаване на колите от пътното платно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР