Силният човек в Продължаваме промяната Даниел Лорер каза какво мисли

...
Силният човек в Продължаваме промяната Даниел Лорер каза какво мисли
Коментари Харесай

Лорер каза какво мисли за Божанков и Дунчев

Силният човек в „ Продължаваме промяната ” Даниел Лорер сподели какво мисли за новите кавги в партията му към Явор Божанков и Александър Дунчев. Първият напусна Българска социалистическа партия, с цел да мине към Политическа партия и се чака да оглави листата в Габрово. Вторият заплаши с овакантяване, откакто хората на Кирил Петков и Асен Василев взеха решение да му вземат първото място в София-област.

Обединението сред Политическа партия и Демократична България най-сетне стартира да дава вяра, че може България да стане доста по-добро място за живот, разяснява за Нова тв Лорер.
-->
„ И в управлението на Политическа партия, и на Демократична България имаме ясно схващане, че обединяването ни е неминуем ход. Да, има избрани търкания, само че съм уверен, че ще ги преодолеем ”, разяснява той.

Лорер удостовери, че е доста допустимо да организира листата във Варна.

Той дефинира Божанков като „ скъпа облага за обединението ”. „ Той съставлява левите хрумвания, които обаче са съвременни и приказват на модерния свят ”. Лорер удостовери, че е доста допустимо Божанков да поведе листата в Габрово.

„ Процесът по събиране на 6 партии в една предизборна листа явно не е елементарен. Представете си над 30 МИР – това са 60 водача, които би трябвало да станат 30. Очевидно е, че ще има търкания ”, сподели още Лорер.

За напусналия Иван Христанов, Лорер сподели, че той е експерт. Ако реши да остане в политическия живот, ще имаме дълго бъдеще дружно ”, сподели Лорер.

По отношение на Александър Дунчев Лорер заяви, че той към момента е в партията и оказва помощ за изборите.

„ В рамките на 1 седмица листите ще са подготвени, за програмата ще ни трябват десетина дни ”, сподели Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР