Силни сме, защото сме част от силен отбор. Влязохме в

...
Силни сме, защото сме част от силен отбор. Влязохме в
Коментари Харесай

ГЕРБ-Видин представи листата си за съветници

Силни сме, тъй като сме част от мощен тим. Влязохме в предизборната акция за Местни избори 2019 стимулирани, обединени и уверени в общата ни мощ. През миналите 4 години работихме доста, изправихме се пред доста провокации, свършихме доста работа. Някъде сгрешихме. Останаха доста незавършени неща. Но бяхме виновни, не се огънахме в нито един миг, не отстъпихме пред нито една компликация. Всяко обитаемо място, всеки обособен човек са значими за нас. Днес гледаме нашите съграждани почтено в очите. Това сподели претендентът за кмет на община Видин Огнян Ценков при показване на листата на партията за общински съветници и претендентите за кметове на обитаеми места.

„ Политическа партия ГЕРБ има претенденти за кметове във всички обитаеми места в община Видин “, означи Огнян Ценков, който се бори за втори кметски мандат. Ценков бе уверен, че претендентите на Политическа партия ГЕРБ за кметове на кметства ще получат доверието на хората. Той подчертава на нуждата в общинския съвет да влязат почтени, почтени и открити хора - специалисти, общественици, експерти. Хора, които мога да обещаят единствено работа за Видин. „ Стабилизирахме финансово Общината, върнахме милиони левове. Сега нашите съперници вършат предизборна акция, пробвайки се не просто да омаловажат това достижение, само че даже да манипулират хората с погрешни и изопачени данни. Днес всички претенденти показват лъскави стратегии, написани от експерти. Нашите съграждани не чакат от локалната власт красива опаковка. Те желаят децата им да получат положително обучение, да имат облагородени квартали, места за отдих и игра. Искат положителни благоприятни условия за спортуване, почтена работа, сигурност, чиста околна среда. Ние сме подготвени да продължим да работим. Във всяка сфера имаме съответни оферти – действителни и изпълними “, посочи Огнян Ценков. „ Отчитаме направеното. Изпълнили уговорките, които поехме преди 4 години “, безапелационен бе претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.

Ценков, претендентите на партията за общински съветници и кметове на обитаеми места бяха подкрепени от стотици членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ. „ Изразявам своята мощна и уверена поддръжка към Огнян Ценков и целия наш тим от спечелили. Със мощната поддръжка на страната, със мощната поддръжка на Политическа партия ГЕРБ и с общата работа на целия ни екип да продължим да развиваме Видин. Вървим в вярната посока и сме длъжни в името на нашите деца, на младежите, които ни повярваха и са част от нашата листа, да продължим “, сподели регионалният шеф Албена Георгиева. Тя изрази своята убеденост, че мощният тим на ГЕРБ – Видин потегля към следващата победа, и не в името на властта: „ а в името на нашия прелестен град, на децата ни, на бъдещето на Видин “, сподели още Георгиева.

Събитието приключи с превъзходен концерт на самодейци от видински читалища – „ живите човешки съкровища “, с които община Видин се гордее.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР