Силни думи за данъчната политика на кабинета каза бившият финансов

...
Силни думи за данъчната политика на кабинета каза бившият финансов
Коментари Харесай

Милен Велчев похвали кабинета за данъците

Силни думи за данъчната политика на кабинета сподели някогашният финансов министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски Милен Велчев. Данъчната политика на това държавно управление е едно от достолепията му, разгласи специалистът в предаването „ Беновска пита ” на Канал 3. " Инвестициите от Европейски Съюз ще продължат да тласкат стопанската система напред, само че би трябвало да се замислим и за дълбоките промени, от които се нуждаем, сподели още Велчев. Според него бюрократичната тежест и доста лицензионни режими могат да се окажат спънка за вложения.

" Бюджетът за идната година има мощни страни, само че изпуска опцията да бъде оптимално в помощ на българските жители и българския бизнес ", счита още Велчев. Според него са нужни ограничения, които да вършат разлика сред другите бизнеси. Някои губят, някои печелят, а някои банкрутират. Тези, които са пред опасност, само че имат вероятност, би трябвало да получат поддръжка в доста по-голяма степен, безапелационен бе той.

" Никоя стопанска система в днешно време не може да бъде изцяло здрава. Трябва да се поддържа профилактика, с цел да може стопанската система да бъде в положително здраве в бъдеще ", разяснява обстановката Милен Велчев. Той съобщи, че няма желание да се връща в политиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР