Силите за гражданска защита, носещи пушки, дефилираха през нощта в

...
Силите за гражданска защита, носещи пушки, дефилираха през нощта в
Коментари Харесай

Нощен военен парад в Северна Корея с пушки и защитно облекло

Силите за гражданска отбрана, носещи пушки, дефилираха през нощта в столицата на Северна Корея по случай честването на годишнината на нацията. Мащабната манифестация се организира на площад " Ким Ир Сен " в Пхенян, съобщи основаният в Сеул информационен портал Daily NK, представен от интернационалните медии. На тържеството в среднощ на 9 септември, което означи деня и часа на провъзгласяването преди 73 години на Корейската народнодемократична република, участва и водачът Ким Чен Ун, който обаче не произнесе тирада.

Кадри от парада демонстрират бойци и служащи, които маршируват по улиците, като някои от армейците са облечени в червени костюми за биологична отбрана, наподобяващи на скафандри, носят и противогази. Не липсват, несъмнено, зашеметяващи масовки, фрагменти на просълзени бойци, деца, които прегръщат водача, пропагандна наслада. Вижте сами от видеото по-долу.



Според съмнение на BBC, маршируващите бойци и от двата пола, носещи защитно облекло, са част от специално основани сили за попречване на разпространяването на Covid-19 в Северна Корея. Смята се, че Ким Чен Ун желае да покаже на народа си, че макар че страната твърди, че няма случаи на ковид, битката против разпространяването на пандемията продължава.

 
Северна Корея, където екзекутират хора за владеене на задграничен филм
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР