Силиконовата теоложка Илона Георгиева става педагог. Фаталната брюнетка, която се

...
Силиконовата теоложка Илона Георгиева става педагог. Фаталната брюнетка, която се
Коментари Харесай

Силиконовата теоложка Илона Георгиева става учителка

Силиконовата теоложка Илона Георгиева става възпитател. Фаталната брюнетка, която се включи в състезанието „ Мис Плеймейт ” преди няколко години, към този момент си търси работа като учителка, научи HotArena.

По думите й заплата от 800 лева е изцяло задоволителна за нея. „ Нямам заеми, не пуша, нямам наем и не карам кола. Откакто се омъжих не вървя по заведения и като платя 200 лева сметки, останалите са ми изцяло предостатъчни ”, споделя още Илона.

„ Започвам интензивно да си диря работа в столичните учебни заведения. В момента нямам. Вероятно местата към този момент са заети, само че в случай че има място незабавно бих почнала ”, съобщи още тя, пред „ България през днешния ден ”.

След като се дипломира от Софийския университет силиконката се омъжи за пандизчията Тихомир Георгиев–Тишо Боксьора. И твърди, че няма потребност от скъпи коли или облекла, с цел да се усеща щастлива.

„ Ще бъде безочливо, в случай че кажа, че 800 лева са ми малко. Никога няма да съм като кифлите, на които им трябват по 5000 лева прехрана на месец ”, прибавя още тя.

Илона разяснява още, че се е спряла и на подобаващия учебник за вяра. Тя е уверена, че децата би трябвало да учат по изданието на Светия синод.

След близо 80 години църквата издаде пособие за предмета вяра и влезе в борба с частни издателства, с цел да образова децата по своя учебник.

„ Тези хора живеят за вярата, за тях това не е бизнес. Има доста духовници, които заслужават да сформират такива книги за образование ”, споделя още Георгиева.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР