Силиконовата фурия Джулиана Гани е издирвана под дърво и камък

...
Силиконовата фурия Джулиана Гани е издирвана под дърво и камък
Коментари Харесай

Джулиана Гани на съд и заради сводник

Силиконовата хала Джулиана Гани е търсена къде ли не от Специализирания углавен съд, написа "България Днес ". Риалити звездата за повторно отсвири процеса против посочените за нейни сводници. Звездата от "ВИП брат " би трябвало да се яви, с цел да свидетелства като жертва на трафик на хора. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана и други девойки са работили като проститутки за Даниел Буруджиев - Дани Обувката и хората му. Повечето от упрекнатите се признаха за отговорни и подписаха съглашения, а на подсъдимата пейка остана да се пържи единствено един.

Джордан отдръпнал тъжба против мъжа на Джина Стоева

Преди месец силиконовата мацка се извини на съда за отсъствието си, като уточни в писмо, че има задължения в Нова телевизия. Това накара ръководителя на състава арбитър Виктор Чаушев да я призове посредством медията, посочена от Гани за неин шеф. "Нова броудкастинг груп " все още няма професионални взаимоотношения с Джулиана Гани ", отвръщат с писмо от малкия екран и връщат призовката.

Гани е търсена и на адреса на майка й, където е записана по местоживеене. Оказало се, че едрогърдата силиконка към този момент не живее там. "Нямам информация за местонахождението й заради влошените ни взаимоотношения ", признала родителката пред призовкарите.

Гани съди някогашния за бракоразвод

Това сложи в шах магистратите, които се чудят къде да открият носителката на купата "Мис Силикон ". Без нея процесът не може да стартира, тъй като Гани би трябвало да бъде разпитана и да каже дали има искания като частен обвинител. На съвещанията постоянно се явяват няколко от колежките на моделката. Момичетата недоволстват, че единствено се разкарват на вятъра. "Дано и другите очевидци да се появят ", разясняват труженичките по адрес на най-известната от тях.

Съдия Чаушев се видя в знамение къде да дири Джулиана Гани. Той разпореди да се изискат информации от мобилните оператори за телефонния й номер. Проверка ще би трябвало да вършат и службите на Министерство на вътрешните работи, с цел да кажат сегашния адрес на брадърката и по кое време тя е пътувала зад граница. Ако и идващия път силиконката отсвири делото, не е изключено тя да бъде оповестена за търсене и да бъде постановено насилственото й довеждане в съда. Магистратите са наясно, че Джулиана Гани е известна персона и обмислят дали да не я издебнат на някоя нейна изява. За задачата ще им се наложи да пооплакнат очите в профилите й в обществените мрежи, където плеймейтката без срам разгласява снимки на модифицирани елементи от тялото си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР