Сигурно сте се питали защо мечтите и желанията на някои

...
Сигурно сте се питали защо мечтите и желанията на някои
Коментари Харесай

Сбъдване на желанията

Сигурно сте се питали за какво фантазиите и желанията на някои хора се сбъдват, а на други – не. За да се сбъдват желанията ви, би трябвало да спазвате някои съществени правила.

Първото предписание е да осъзнаете какво тъкмо желаете. Защото хората желаят доста и от всичко, освен това - едновременно. Днес желаете едно, на следващия ден – друго, по тази причина е мъчно всичките ви стремежи да се изпълнят.

Желанията ви ще стартират да се извършват, когато не са чак толкоз доста. Мечтайте за нещо съответно и едно. А и когато в главата ви има доста стремежи, може да не разпознаете сбъдването на едно от тях.

Когато желаете доста неща, силата ви се разпръсква в разнообразни направления. Когато желаете едно нещо същински, вие насочвате цялата си сила към него.

 Сбъдване на желанията

Второто предписание, което би трябвало да спазвате, за д се осъществен желанията ви, е да не забравяте да ги пресъздавате. Правете го всеки ден, не забравяйте да го вършиме, с цел да ускорите сбъдването на желанието ви.

Ако пресъздавате желанието си всеки ден и в продължение на доста месеци си представяте, че то към този момент се е сбъднало, то ще се сбъдне. Важното е да не се уморявате да го вършиме.

Когато пресъздавате желанието си, всичко във вас би трябвало безусловно да вибрира от благополучие. Все едно то към този момент се е сбъднало. Правете това всеки ден по десетина минути.

Желанието ви би трябвало да се трансформира в могъщо, което да ви погълне и да ви кара да го желаете от ден на ден. Визуализацията е вашият асистент в сбъдването на желанието.

Третото предписание, което би трябвало да спазвате, с цел да се сбъдват желанията ви, е да започнете да действате. В противоположен случай вашата фантазия ще си остане единствено фантазия.

Не се отхвърляйте, когато сте на крачка от триумфа. Помогнете на желанието ви да се сбъдне, направете и вие нещо, с цел да се трансформира в действителност по-бързо.

Ако спазвате всичките три правила, желанията ви ще се сбъдват сигурно, въпреки че това ще отнеме много време – дълги седмици и даже месеци.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР