Сигурно познавате много хора, които събират коркови тапи от вино

...
Сигурно познавате много хора, които събират коркови тапи от вино
Коментари Харесай

Хитър начин да използвате непотребните коркови тапи

Сигурно познавате доста хора, които събират коркови тапи от вино в буркани или на друго място (за да им припомнят за всички специфични бутилки, които са изпили). Ако обаче сте от хората, които са по-склонни да хвърлят корковата запушалка в боклука, имаме концепция, която ще ви допадне!
Най-добрият метод да употребявате останала коркова запушалка е, с цел да заглушите вратите и чекмеджетата на вашите шкафове. Нещо толкоз малко в кухнята може да сътвори огромно успокоение. Дори да смятате, че шумът не ви тормози, когато най-сетне го няма, ще оцените тишината!
 Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино
По-голяма част от плантациите с корков дъб се намират в Португалия, която е и главният експортьор на този материал в света. В Испания с...
Ако желаете да употребявате корк, с цел да извършите затварянето на шкафа по-приятно, „ пригответе ” го на пара, с цел да улесните рязането, без да го напукате или раздробите. След това, използвайте нащърбен или изострен нож, с цел да нарежете кръглия завършек на корка на тънки кръгчета. Залепете вашите коркови късчета върху долните вътрешни ъгли на вратите на шкафа с универсално лепило. Оставете вратите отворени, до момента в който лепилото изсъхне изцяло. След това се наслаждавайте на мекото затваряне.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР