Сигурен съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос, ако

...
Сигурен съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос, ако
Коментари Харесай

Биков: Страната ще бъде хвърлена в хаос, ако правителството подаде оставка

Сигурен съм, че страната ще бъде хвърлена в безпорядък, в случай че държавното управление на следващия ден подаде оставка. Това сподели в изявление за „ Фокус “ депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той направи прогноза, че няма да има предварителни парламентарни избори. " Процесите не стопират с една или друга оставка. Българското общество сега е надълбоко разграничено по най-различни линии, в случай че щете по линията – център-периферия. Хората от центъра на София имат едни претенции, хората от периферията – напълно други. Едните желаят дневният ред на страната да бъде напълно зависещ на правосъдна промяна, каквато на този стадий е нереално разбиране, другите желаят по някакъв метод да бъде омекотена икономическата рецесия ", съобщи още Биков.

" В това надълбоко разделяне на обществото, когато са скъсани връзките сред другите политически сили, когато е прекратена опцията за какъвто и да е разговор, тогава рискуваме да реализираме хронична политическа рецесия. Няма никаква гаранция, че ще бъде формирано държавно управление след изборите, когато и да са те – предварителни или постоянни. Ние можем да потънем в тази политическа рецесия ", изясни депутатът от ГЕРБ.

Народният представител разяснява и последните социологически изследвания на „ Алфа рисърч “ и „ Маркет Линкс “ като уточни, че съгласно тях, даже в пика на митингите, ГЕРБ остава първа политическа мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР