Сигурен съм, че няма да има лесни мачове, заяви по

...
Сигурен съм, че няма да има лесни мачове, заяви по
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Всеки мач е решаващ за класирането



Сигурен съм, че няма да има лесни мачове, съобщи по време на формалната конференция на треньорите на тимовете от група " D " на Световното състезание по волейбол, които играят в зала " Конгресна " във Варна, селекционерът на България Пламен Константинов.

Според него групата е доста мощна с доста мощни тимове, както и млади тимове с голямо предпочитание. Константинов разяснява, че с формулата на Световното състезание всеки мач ще бъде решителен и основен за класирането на България в идната фаза на шампионата. Според наставника на този стадий не може да се каже, че успеха над някои от противниците е по-ценна от друга. Константинов пожела на сътрудниците си всички играчи от тима им да са здрави, както и сполучлив шампионат.

„ Със сигурност Полша не може да се класира по-напред, в сравнение с Световното състезание преди четири години “, се пошегува треньорът на международните първенци Витал Хайнен. Той сподели, че чака към момента описите на играчите на другите отбори и към момента не знае кой ще играе за Куба. Имам положителни интуиции и съм сигурен, че ще стане превъзходен шампионат, приключи полският селекционер.

Треньорът на Куба Николас Ернесто Вивес Кофини съобщи, че има доста млад тим. 

" Идваме с огромно предпочитание да играем и ще създадем всичко допустимо да продължим в идващия стадий на шампионата ", сподели експертът. Според него групата е сложна, само че момчетата от състава на Куба имат предпочитание и са подготвени да се показват доста добре.

" Искаме да ставаме все по-добри ", съобщи треньорът на Пуерто Рико Освалд Антонети Камерон и добави, че се надява тимът му да е на равнището и класата на другите отбори.

" Условията в залата са прелестни, аз съм бил тук с тима на Сърбия, само че в този момент залата е радикално изменена ", сподели селекционерът на Иран Игор Колакович. Той съобщи, че тимът му е пристигнал да се бори за победа във всеки гейм и в случай че отборът разчита единствено на рутина няма да реализира нищо.

Очаквам финландските почитатели да ни поддържат, съобщи треньорът на скандинавската страна Тома Самелвуо. Той добави, че след мача с България тимът е имал време да се приготви за идващия си дуел. „ Мисля, че за младия ни тим страстите от първия мач към този момент са зад тила на състезателите, сподели още експертът. Важното е да се борим за всяка топка и да се опитаме да се преборим за идващия кръг “, заключи той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР