Сигналите които бяха демонстрирани от двамата по един много автентичен

...
Сигналите които бяха демонстрирани от двамата по един много автентичен
Коментари Харесай

Анализатори за визитата на Борисов в САЩ: Среща с много позитивни знаци

Сигналите които бяха демонстрирани от двамата по един доста достоверен метод, демонстрираха, че сред Тръмп и Борисов се реализира ефикасна връзка, от която можем да чакаме резултати. Това изясни в предаването „ Тази сутрин” по bTV проф. Антоанета Христова – политически психолог.

„ Темите, които бяха включени в общото изказване след срещата, са извънредно значими във вътрешнополитически проект за нас “, означи тя.

„ Това са тематики, които до този миг не са намерили консенсусно решение – енергетиката и корупцията. Обществото има потребност от безапелационна смяна в тази посока “, уточни проф. Христова.

По думите й, това е доста добър сигнал, тъй като по този метод Съединени американски щати дават рамка – чисто информационно това значи: „ ние ви подаваме ръка”. В част от невербалното държание сред двамата водачи имаше точно подаване на ръка, напомни тя.

„ Два са позитивите от тази среща, първият е препотвърждаването на уговорките. Това е доста значимо, тъй като президентът Тръмп е пращал разнообразни сигнали както във връзка с НАТО, по този начин и на други тематики. Тук това, което видяхме е еднопосочна поддръжка за уговорките.

Тръмп е прочут като транзакционен политик, който желае да получи нещо против това, което дава. В срещата това го имаше”, разяснява и Даниел Смилов от Центъра за демократични тактики.

Според него на второ място от срещата са пристигнали тематики като независимост на медиите и справяне с корупцията. „ Според мен беше изпратен и сигнал, че в случай че някой си мисли, че ще изтъргува полезности против покупки, това няма да стане”, означи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР