Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден 50 минути

...
Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден 50 минути
Коментари Харесай

Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден 50 минути след стрелбата

Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден 50 минути след стрелбата от съпругата му, заяви шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи Любомир Николов. Николов уточни, че Гергана Божанова се е обадила на тел. 112 в 20:09, като декларирала, че тогава е намерила брачна половинка си. 

" За страдание, очевидците, които се афишират като такива и са чули вероятно възпроизвеждане на изстрели, не са алармирали органите на Министерство на вътрешните работи неотложно откакто са възприели тези изстрели ", посочи още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.  Мартин Божанов бе погубен в затворен комплекс на 31 януари. Текат дейности по следствието, в това число определяне на оръжие. Водят се диалози с негови близки. Имаме данни, че има парцели в Гърция. До момента имаме данни единствено за един огромен парцел, сподели още Николов.

По думите му има оперативни данни за доста парцели, само че на компаниите му има единици. На името на жена му има регистриран един парцел, който през вчерашния ден е претърсен.

В Софийска градска прокуратура има едно следствие за активността на Божанов, сподели заместител градският прокурор Иво Илиев, представен от Българска телеграфна агенция. Разследването е за имотни измами, пране на пари и за изнудване на съдии по цивилен каузи, по които той е имал интерес. Божанов не е бил притеглен като обвинен. Разследването е било на крайна фаза и предстояло покачване на обвиняване, сподели Илиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР