Сигнал за новия апартамент на Цветан Цветанов е внесен в

...
Сигнал за новия апартамент на Цветан Цветанов е внесен в
Коментари Харесай

В прокуратурата е внесен сигнал за новия апартамент на Цветанов

Сигнал за новия апартамент на Цветан Цветанов е импортиран в прокуратурата от гражданското съдружие " Боец ", разгласи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. От гражданското придвижване са сезирали и комисията " Антикорупция ", тъй че двете институции редом ще работят по случая.
 В един ден Цветанов трансферирал два жилището на Артекс, те ги продали на негов някогашен зависещ  Цветанов бил пестил и теглил заем да доплати за новия си апартамент  Как Цветан Цветанов се снабди с нов първокласен апартамент на преференциална цена
Според обява на " Свободна Европа " Цветанов е придобил апартамент, заемащ цялостен етаж в една от най-луксозните здания в столичния квартал " Изток ", откакто през предходната година е трансферирал на компанията строител два свои жилището.

Сигналът е разпределен и следва двумесечна инспекция, която да установи дали има данни за осъществено закононарушение. В случай на нужда може да бъде потърсено съдействието и от комисията " Антикорупция ", само че е допустимо и двете инспекции да вървят редом по разнообразни текстове, разясни Румяна Арнаудова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР