Сидни Суини е една от най-горещите млади изгряващи звезди на

...
Сидни Суини е една от най-горещите млади изгряващи звезди на
Коментари Харесай

Холивудска продуцентка: Сидни Суини нито е красива, нито талантлива, защо е звезда?

Сидни Суини е една от най-горещите млади изгряващи звезди на Холивуд. Но в този момент попадна под гневната рецензия на една от най-хубавите холивудски продуцентки.

" Тя не е красива, не може да играе ", твърди Карол Баум, чиито филми включват " Бащата на булката " и " Бъфи, килърката на вампири ".

Баум, говорейки с филмовия критик на New York Times Джанет Маслин пред жива аудитория от почитатели след прожекцията на нейния филм Dead Ringers от 1988 година с присъединяване на Джереми Айрънс, не спести нищо, когато стартира своята рецензия към 26-годишната звезда.

" Има една актриса, която към този момент всички обичат, Сидни Суини. Не я разбирам. Гледах в самолета нейния филм, тъй като желаех да го изгледам ", стартира тя коментара си пред публиката, визирайки лентата " Обичам да те ненавиждам ". " Исках да знам коя е тя и за какво всички приказват за нея. Филмът не е за гледане, оправдавам се на хората, които го обичат. "
 Снимка: Getty images
Споменавайки продуцентския курс, който преподава в USC School of Cinematic Arts, Баум добави: " Попитах моя клас: Обяснете ми това момиче. Тя не е красива, не може да играе. Защо провокира подобен звук към себе си? Никой нямаше отговор, само че тогава ми беше заложен въпросът дали в бъдеще бих работила с нея по собствен план. Отговорих: Е, това е в действителност добър въпрос. Всички желаеме да създадем филм и кой би се отдалечил от такава опция? Никой, който познавам. Вашата работа е да реализирате проектите си. "

Баум е продуцирала 34 ленти с присъединяване на Дженифър Анистън, Майкъл Дъглас и Доли Партън, а предходната година разгласява книга, озаглавена Creative Producing.

Суини, която стана известна с присъединяване си в сериала " Еуфория " на HBO, се трансформира в една от най-горещите нови звезди на Холивуд, участвайки в три кино лентата през последните шест месеца: " Обичам да те ненавиждам ", " Мадам Уеб ", " Непорочна ".



Въпреки известността си обаче, не всички кино специалисти приветстват актьорските й качества.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР