Сиатъл Маринърс победи Оукланд Атлетикс с 9:7 като гост в

...
Сиатъл Маринърс победи Оукланд Атлетикс с 9:7 като гост в
Коментари Харесай

Сиатъл откри сезона с победа в Япония, Ичиро обра овациите на Токио Доум

Сиатъл Маринърс победи Оукланд Атлетикс с 9:7 като посетител в първия мач от новия сезон в МЛБ. Предсрочното разкриване на шампионата във Висшата лига на Съединени американски щати и Канада през 2019 година се състоя на ст. " Токио Доум " в японската столица и резултатът бе последното нещо, което вълнуваше 45 787 почитатели на разпродаденото емблематично оборудване.

Всички погледи под купола бяха вперени в живата легенда на бейзбола Ичиро Сузуки, който на 45-годишна възраст стартира като титуляр в десния аутфилд на " моряците ". Още при стъпването си на терена ветеранът бе посрещнат с пронизителен плач от своите сънародници по трибуните, които приветстваха на практика всяко негово придвижване.



За тяхно страдание приносът на Ичиро в самия мач беше нищожен. В нахлуване батиращият под №9 японец удари флайаут в 3-тия ининг и завоюва база за боли в 4-тия, а в отбрана два пъти се оказа беззащитен в своята зона вдясно – при индивидуален шлагер във 2-рия и при двоен в 3-тия ининг. В началото на 4-тия Сузуки бе заменен и още веднъж обра овациите на ентусиастите.

" Мисля, че беше необикновено да забележим публиката по какъв начин се е сърбала тук поради него. Цялата обстановка значително е отдадена на него и той го заслужава ", разяснява вторият бейзмен на Сиатъл Дий Гордън, който способства с RBI и маркирана точка.



Все отново почитателите видяха и много зрелищни бейзболни осъществявания. Кулминацията беше огромен шлем на Доминго Сантана, който се оказа от решаващо значение за Маринърс. Левият аутфилдер удари хоумрън при цялостни бази в 3-тия ининг против Майк Файърс (L 0-1) и направи резултата 5:2 за символичните посетители.

Топката прелетя над оградата на " Токио Доум " още четири пъти. За Оукланд соло обиколка завъртя Стивън Пискоти в 1-вия ининг, а двойни изстрели създадоха Крис Дейвис в 3-тия и Мат Чапман в 7-ия. За Сиатъл пък Тим Бекъм удари хоумрън с човек на база в 5-ия, когато резултатът набъбна до 9:4. Победата извоюва питчерът на Маринърс Марко Гонсалес (W 1-0) за 6 ининга на хълма.



Оукланд Атлетикс - Сиатъл Маринърс 7:9

ст. " Токио Доум "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
СИАТЪЛ
0
0
5
1
3
0
0
0
0
9
7
1
ОУКЛАНД
1
1
2
0
0
0
3
0
0
7
9
0

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР