Сиамската близначка Ейби Хенсел, която участваше в риалити шоуто Ейби

...
Сиамската близначка Ейби Хенсел, която участваше в риалити шоуто Ейби
Коментари Харесай

Сиамска близначка, споделяща едно тяло със сестра си, се омъжи

Сиамската близначка Ейби Хенсел, която участваше в риалити шоуто " Ейби и Британи ", се е омъжила за ветерана от армията Джош Боулинг.

Според обществени документи, получени от Today, Ейби, която в този момент е на 34 години, и Боулинг са сключили брак през 2021 година Изданието също по този начин отбелязва, че двойката живее в Минесота, където Ейби и Британи преподават в пети клас.

Ейби и Британи Хенсел са двуяйчни сиамски близначки - рядка форма на сиамски близнаци, които са с общ таз. Двете им глави са на един торс, защото имат обособени мозъци, сърца и други органи. Те споделят всички органи от кръста надолу и кръвообращението. Аби управлява дясната ръка и крайник, а Британи - лявата ръка и крайник.

Близначките - родени през 1990 година - за първи път споделят обществено историята си през 1996 година, когато се появяват в шоуто на Опра Уинфри през 1996 година През 2012 година те вземат участие в лично риалити шоу на TLC - „ Ейби и Британи “, което наблюдава живота им, откакто приключват лицей в Минесота и се приготвят да заминат за Европа, с цел да работят като учителки, написа vesti.bg.

" Хората се интересуват от нас, откогато сме се родили, по явни аргументи ", споделиха близначките по време на първия епизод на поредицата.  " Но родителите ни в никакъв случай не са ни разрешавали да използваме това като опрощение. Бяхме възпитани да имаме вяра, че можем да вършим всичко, което желаеме. "

иамската близначка Ейби Хенсел, която участваше в риалити шоуто " Ейби и Британи ", се е омъжила за ветерана от армията Джош Боулинг. Според обществени документи, получени от Today, Ейби, която в този момент е на 34 години, и Боулинг са сключили брак през 2021 година Изданието също по този начин отбелязва, че двойката живее в Минесота, където Ейби и Британи преподават в пети клас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР