Си Джей Маккълъм вкара 20 точки, след като неговият приятел

...
Си Джей Маккълъм вкара 20 точки, след като неговият приятел
Коментари Харесай

Портланд изравни серията срещу Денвър в Западната конференция в НБА

Си Джей Маккълъм вкара 20 точки, откакто неговият другар Деймиан Лилард през днешния ден не се показа на нормалното равнище, само че въпреки всичко Портланд реализира победа с 97:90 и изравни серията против Денвър на Запад.

Портланд доминираше през по-голямата част от мача, като на почивката водеха с 15 точки, в края на третата четвърт със 17, а при започване на четвъртата имаха преднина от 14. Домакините от Колорадо се върнаха в мача чак за 90:95 минута преди края, откакто взеха 14 следващи сполучливи битки в отбрана и направиха серия от 19:9 точки преди Родни Хууд да означи два следващи наказателни удара 17 секунди преди края.

Лилард вкара 14 за спечелилите, само че единствено 5 от 17 сполучливи стрелби от игра и една тройка, тъкмо 24 часа откакто означи 39 точки в първия мач. Третата среща е в петък в Портланд.

За домакините Никола Йокич беше най-хубав на терена, като приключи първи по всички индикатори: 16 точки, 14 битки и 7 асистенции. Той пропусна последния изстрел за своите в края на първата четвърт и вкара оБщо 6 точки преди почивката, когато резултатът беше 50:35 за гостите.

Енис Картър и Родни Хууд прибавиха по 15 за спечелилите, а Ал Фарук Амину взе 10 битки. За Денвър Джамал Мъри вкара 15 точки, както и взе 7 битки, а Пол Милсъп остана с 14.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР