Шведският турист, който, както БЛИЦ съобщи, изрита 65-годишна камериерка в

...
Шведският турист, който, както БЛИЦ съобщи, изрита 65-годишна камериерка в
Коментари Харесай

Зловещи подробности за екшъна в Слънчака: Шведът Гьорг нокаутирал с карате удар Йоко-Гери камериерката Диана, защото ...

Шведският екскурзиант, който, както БЛИЦ заяви, изрита 65-годишна камериерка в Слънчев бряг. Той я нокаутирал с карате хватка, тъй като бил пийнал и желал да се сбие, написа " Телеграф ". 56-годишният Гьорг Х. се настанил в 4-звездния хотел вечерта на 3 юни. " Не ни направи никакво усещане, само че още тогава беше почерпен ", споделят от рецепцията.

30 минути откакто се настанил, той излязъл и тръгнал по коридора към изхода на постройката. Забелязал камериерката Диана да подрежда тоалетни такъми в количка и без никаква причина заел бойна стойка. Шведът пренесъл тежестта на левия си крайник, сгънал десния и внезапно го изпънал до височината на раменете си.

Жената била права против него и преди да се усети той я изритал с всичка мощ в долната челюст. Тя паднала на земята в безсъзнание. Чужденецът я оставил припаднала и отишъл да си допива. Минути по-късно Диана пристигнала в схващане и незабавно се оплакала на шефовете си. Едва на другия ден отишла в локалното районно управление (на МВР) и подала тъжба.

След броени минути, Гьорг, който спал в хотелската си стая след цяла нощ нощни заведения, бил задържан за 24 часа. Междувременно камериерката отишла на обзор в болничното заведение, оттова й споделили, че няма съществени вреди от карате удара.

" Става дума за лека телесна щета и мъжът ще бъде наказан по бързата процедура за закононарушението ", споделиха от бургаската полиция.

Междувременно от хотела ще се постараят да потърсят правата си с цивилен иск по правосъден път. " Не знаем дали ще успеем, тъй като сме забранили на шведа да се връща в стаята си, той си взе багажа и може умерено да отиде в родината си ненаказан ", споделиха опасенията си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР