Шведските прокурори днес повдигнаха обвинения на мъж в извършването на

...
Шведските прокурори днес повдигнаха обвинения на мъж в извършването на
Коментари Харесай

Стокхолм обвини мъж в шпионаж в Швеция и САЩ в полза на Русия

Шведските прокурори през днешния ден повдигнаха обвинявания на мъж в осъществяването на шпионаж в Швеция и Съединени американски щати в интерес на Русия, излиза наяве от обвинителния акт, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

АП прецизира, че става дума за 60-годишен шведски жител, който е родом от Русия.

Полицията е арестувала обвинения през ноември предходната година в покрайнините на Стокхолм дружно с второ лице, което е било освободено скоро по-късно.

Мъжът е упрекнат в противозаконна разследваща активност против двете страни сред 2013 и 2022 година, се показва в обвинителния акт.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР