Шведските поп легенди АББА се завърнаха днес с нов албум

...
Шведските поп легенди АББА се завърнаха днес с нов албум
Коментари Харесай

Новият албум на АBBA излезе! Ето отзивите

Шведските поп митове АББА се завърнаха през днешния ден с нов албум след 40-годишна пауза. Завръщането им очарова милионите им почитатели, само че остави рецензията ненапълно разграничена, съобщи Франс прес.

След години на спекулации вестта, че АББА се завръщат с нов албум и виртуално шоу, което ще се състои в Лондон следващата година, пристигна при започване на септември.

Съставен от 10 песни, " Voyage " е явен с едно -  ще чуем да пеят днешните АББА и те са тези, които ще командват придвижванията на " АББАтарите ".

Този план е в партньорство с компания за специфични резултати на бащата на " Междузвездни войни " Джордж Лукас - постоянно забавян от механически компликации, а по-късно и от Ковид - се ражда концепцията да вършат музика дружно.

Албумът е наличен от среднощ локално време във всички страни по света.

Неизбежно е, целият свят ще стартира да српавнява. 

" Не е нужно да потвърждаваме нищо. Какво можем да създадем, в случай че хората си мислят, че преди сме били по-добри? ", съобщи Бени Андершон в изявление за шведския ежедневник " Дагенс нюхетер ". " Ако не беше задоволително положително, нямаше да го създадем ", добави той.

" Ролинг стоун " приветстват сполучливото завръщане, което си е " заслужавало чакането ". Други като в. " Гардиън " " попарват " възторга с жестокото " Не, благодаря за музиката ", употребявайки фраза от един от шлагерите на групата. Мнозина обаче са съгласни за неравномерното равнище на албума.

В обществените мрежи почитателите всеобщо споделят възторга си. " Това е звукът на АББА, само че той не е носталгичен, не е " затънал " в предишното. Той дава отговор на това, което са през днешния ден ", споделя въодушевеният почитател Петер Палмквист от Швеция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР