Шведските легенди АББА (ABBA) ще доставят удоволствие на почитателите си

...
Шведските легенди АББА (ABBA) ще доставят удоволствие на почитателите си
Коментари Харесай

АББА пускат ново старо парче

Шведските митове " АББА " (ABBA) ще доставят наслаждение на феновете си с песента " Just A Notion ", която ще пуснат на 22 октомври, заяви уеб сайтът nme.com.

ABBA's fan favourite 'Just A Notion' - available on CD this Friday! Visit the link in our bio to pre-order your copy.
— ABBA (@ABBA)
Парчето е основано и записано през лятото на 1978 година, по време на работата над шестия студиен албум " Voulez-Vous ", само че в последна сметка не било включена в него. Фрагмент от 90 секунди от демо-версия на песента излиза през 1994 година Цялата ария е включена в дебютния албум на трибют групата " ABBA Arrival ".

В понеделник (18 октомври), ABBA споделиха в TikTok видеоклип, който загатва за новия сингъл. Към фрагмента групата написа „ Случва се... “, дружно с хаштаговете #ABBA, #DancingWithABBA и #JustANotion.



В началото на септември на виртуална конференция в Лондон емблематичната четворка се завърна монументално, като оповестиха издаването на новия си албум, наименуван „ Voyage ", който би трябвало да излезе на 5 ноември. Групата зарадва почитателите си и с два сингъла - „ I Still Have The Faith In You " и " Don't Shut Me Down ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР