, шведската технологична компания, предлагаща висок клас иновативни козметични продукти,

...
, шведската технологична компания, предлагаща висок клас иновативни козметични продукти,
Коментари Харесай

Технокозметичният гигант Foreo се похвали с нов шеф

, шведската софтуерна компания, предлагаща висок клас новаторски козметични артикули, има нов основен изпълнителен шеф – Борис Трупчевич. Стратегическата смяна в управлението влиза в действие от началото на 2021 година , се споделя в известие на компанията.

Борис Трупчевич ще ръководи FOREO през идващия ѝ деен интервал на нововъведения, които целят да трансформират козметичната промишленост напълно, дружно с създателя, който е и основателят на. Като основната движеща мощ зад марката и стратегическата му визия, Седич ще спомага за сполучливото въвеждане на новия основен изпълнителен шеф в служба, като ще продължи да поддържа триумфа на FOREO в идващите години с фокус върху създаването на нови революционни артикули.

Борис Трупчевич е медиен специалист с над 25 години опит , дълготраен изпълнителен шеф, някогашен общоприет управител на Styria Group Хърватия и деен член на Борда на. Притежава богат опит в създаването на нови артикули и има мощна пристрастеност към дизайна, нововъведенията и новите цифрови технологии.

Професионалният път на Трупчевич включва многообразие от действия като продажби и маркетинг, основаване на наличие, ръководство на печатни и онлайн медии, цифрови интервенции. Той управлява цялостния развой по цифровизация на миналата компания, в която работи. Това включва създаване на редица просветителни стратегии, образования на чиновници и съставяне на Data Science екип (екип за обработка и разбор на данни). Неговите артикули, акции и новаторски начинания са спечелили повече от 100 интернационалните награди . Непредвидимите промени съпътстват всички позиции, които Трупчевич е заемал до момента, и по тази причина той е квалифициран да се оправи с всяка изненадваща обстановка.

Новият основен изпълнителен шеф споделя, че за него FOREO е било обич от пръв взор.

„ Още от първия миг бях същински въодушевен от смелостта, задачата и упоритостта на FOREO. Това, което компанията е постигнала до момента, е извънредно. Предстои ни обаче още доста. Трябва да мислим по-мащабно – по какъв начин влияем, с какво способстваме към огромната картина, по какъв начин да помогнем на хората да живеят по-добре. Да направиш даже един човек по-щастлив е дребна стъпка към огромния скок. Ако откровено помагаш на хората да се усещат по-красиви и уверени, то ти променяш живота им в по-добра посока. Именно в това ние във FOREO сме най-хубави “, съобщи Борис Трупчевич.

Основателят на компанията Филип Седич добавя: „ Можем да реализираме още толкоз доста. Последните 8 години бяха извънредно луди и динамични, само че това е единствено началото. FOREO унищожи и построи отначало цялата промишленост. Ние създадохме и наложихме наша лична категория. Това е голямо достижение! Въпреки това обаче знаем, че в нашия огромен свят ни е належащо време, с цел да се докоснем до всеки. Имаме да извървим дълъг път, до момента в който достигнем до всеки човек “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР