Шведската поп група ABBA планира световно турне през 2019 г.

...
Шведската поп група ABBA планира световно турне през 2019 г.
Коментари Харесай

Легендите от ABBA се завръщат на сцената с интересен проект

Шведската поп група ABBA възнамерява международно турне през 2019 година Но Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фелтскуг и Ани-Фрид Люнгста няма да се качат дружно на сцената, както се случи по време на изпровизиран концерт през 2016 година, а ще бъдат представлявани от холограми. " Перфектно е. Можем да бъдем на сцената, до момента в който съм вкъщи и разхождам кучетата. Няма да се постанова да напущам къщата си. Ако това в действителност проработи, ще има доста актьори, които ще ни последват, даже такива, които са към момента млади и пътуват по турнета. Това е доста забавен план ", разяснява концепцията Бени в изявление.

Холограмните изображения на квартета ще бъдат прожектирани пред действителна тайфа, а вокалите и аудиото ще бъдат взети от австралийското им турне от 1977 година

Последното турне на шведите минава под надпис " ABBA: North American and European Tour 1979 ". То се организира през 1979-1980 година в градове в Северна Америка, Европа и Азия и е проведено в поддръжка на шестия студиен албум на групата, озаглавен " Voulez-Vous ".

Групата, която е най-популярният квартет в света през 70-те години на предишния век, е продала над 370 милиона албума, което я подрежда на второ място по продажби в Европа след " Бийтълс " и на четвърто място в света. Четворката се разпада през 1982, 10 години след основаването си.

Източник: avtora.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР