Шведската компания за облекло H&M обяви, че изтегля от продажба

...
Шведската компания за облекло H&M обяви, че изтегля от продажба
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър затри цяла модна колекция на известна марка

Шведската компания за облекло H&M разгласи, че изтегля от продажба облекла със фотоси на поп артиста Джъстин Бийбър, откакто той изрази остро противоречие с сбирката в пост в профила си в Instagram, съобщи Агенция Франс Прес, представена от канала Vbox7.

В обявата си 28-годиншият реализатор твърди, че не е дал позволение за облеклата и ги дефинира като " отпадък ". " Стоките на H&M, които направиха с мен, са отпадък и аз не съм одобрявал това ", написа Джъстин Бийбър, като насърчи своите 270 милиона почитатели да не ги купуват. 

От H&M споделиха за Агенция Франс Прес, че са изтеглили от продажба всички продуктите от сбирката " от почитание " към изпълнителя. " Както с всички други лицензирани артикули и партньорства, H&M следваше процедурите за утвърждение ", изясни представител на шведската компания. " Но от почитание към съдействие ни и към Джъстин Бийбър изтеглихме облеклата от нашите магазини и от онлайн продажба ", добави представителят на компанията.

Шведският колос за дрехи работи от няколко години с Джъстин Бийбър. Колекцията, която бе разкритикувана от музиканта, включва блузи с качулка и с пай ръкав, аксесоари за мобилни телефони и чанта, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР