Шумен. През последните 72 часа дежурните противопожарни екипи в РДПБЗН-

...
Шумен. През последните 72 часа дежурните противопожарни екипи в РДПБЗН-
Коментари Харесай

През последните 72 часа дежурните противопожарни екипи в Шумен са отработили 13 сигнала за произшествия

Шумен. През последните 72 часа дежурните противопожарни екипи в РДПБЗН- Шумен са отработили 13 сигнала за катастрофи, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.
В петък са премахнати пожари в комин на кооперация на ул. “ Средец “ в Шумен, в сухи треви в землището на село Струйно, железен резервоар за боклук на ул.
“ Фридрих Енгелс “ в кв. Дивдядово, в сухи треви в землището на село Черна, в сухи треви в землището на село Кочово, в комин на къща на ул. “ Св.св. Кирил и Методий “ във Велики Преслав. Пожарите са без нанесени материални загуби.

В обедните часове на 28 януари избавителен екип от Шумен е изпратен на жп мост до остарялата мототехника в града след получен сигнал за паднало момче. Екип на незабавна помощ го прегледал, откаран е за спомагателни прегледи в шуменската болница.

В 03:20 часа на 29 януари е признат сигнал за пожар в стая на къща на ул. “ Стара планина “ в Шумен. Към адреса са ориентирани два противопожарни екипа. След идване огнеборците заварили в пламъци цялата постройка. Пожарът, който тръгнал от погрешно прилагане на печка на твърдо гориво, е премахнат благодарение на 8 тона вода. Унищожена е към 30 кв.м. покривна структура,, дървена дограма, домашно имущество и персонална карта на ползвателя на парцела. Спасени от опожаряване са две прилежащи здания.

В ранните следобедни часове в съботния ден е погасен пожар в сухи треви в село Струйно. Пожарът е без материални загуби.

Три часа след среднощ е потърсено подпомагане за преместване на болен с коронавирус 19 мъж от жилището му на ул. “ Август Попов “ до кола за спешна помощ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР