Шумен. Конкурс за мултимедийна презентация обявява РИОСВ-Шумен по повод Световният

...
Шумен. Конкурс за мултимедийна презентация обявява РИОСВ-Шумен по повод Световният
Коментари Харесай

РИОСВ – Шумен обявява конкурс по повод Световния ден на водата

Шумен. Конкурс за мултимедийна презентация афишира РИОСВ-Шумен във връзка Световният ден на водата – 22 март, оповестиха от екоинспекцията в Шумен. „ Как да пестим водата ” с акцент за смисъла на подземните води е тематиката на мултимедийните планове, която уредниците задават към участниците в състезанието. В него могат да се включат възпитаници от 4 до 8 клас, като присъединяване би трябвало да е самостоятелно или групово, само че при групите се позволяват до трима участници в екип.

Целта на състезанието е да подтиква творчеството и любовта към природата и опазването и съхранението на водите. Творбите ще бъдат оценени от експертно жури от отдел „ Опазване на водите ”, а критериите са за автентичност, новаторски метод към тематиката, ясно и структурирано наличие до 14 слайда.

Проектите би трябвало се изпращат до 17 март на адрес: [email protected] и да съдържат информация за създателя - име, възраст, образователно заведение, адрес за контакти, телефон и име на родител или на класен началник. Всички участници в състезанието ще получат грамоти, а първите трима специфични предметни награди.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР