Щурото съревнование между Христо Чобанов (Ненчо Балабанов) и Йордан Парушев

...
Щурото съревнование между Христо Чобанов (Ненчо Балабанов) и Йордан Парушев
Коментари Харесай

Неочакван гост изненадва всички в „All Inclusive”

Щурото състезание сред Христо Чобанов (Ненчо Балабанов) и Йордан Парушев (Петър Калчев) се разгаря от ден на ден в идващия епизод на “All Inclusive ” тази събота от 21:00 ч. по NOVA.

Докато Парушев изпъква в предизборната акция поради добре квалифицираните и разнородни събития, Христо влага по-големи старания в това да провали акцията на съперника си. Това е задачата му и по отношение на новата интензивност на щаб Парушев , който провежда състезателен празник за жителите на с. Баня. След фиаското с певческия конкурс за фалшификати, Христо е твърдо решен да предизвика съперника си за спортно състезание. Въпреки терзанието на Парушев, гневното съревнование въпреки всичко ще се състои. То ще включва конкуренция в разнообразни дисциплини, които тестват освен физическата подготовка, само че и бързината на мозъка. Какви изненади чакат героите, по какъв начин ще се оправят с тях и кой ще победи в най-забавната борба?

Голяма изненада ще има и за Елена (София Маринкова). Пазена от всички поради нежното й положение след рухването и частичната загуба на паметта, тя самата е напълно погълната от проблемите с хладния си привиден брачен партньор Емил (Явор Борисов). И до момента в който той се чуди по какъв начин да й устои, тя дава отговор на опитите му за отдалеченост с нови изкушения. Мъчението за Емил е огромно, а благосклонностите му към красивата непозната брачна половинка се ускоряват. Отчаяният мъж съвсем се е предал на желанието й за непосредственост, когато настава цялостен поврат в напрегнатата обстановка. Пристига непредвиден посетител и прекатурва всичко със своето изненадващо наличие. Кой е той и ще промени ли връзките сред мнимите съпрузи?

Целувката на Надя (Йоанна Начева) и Жоро (Мартин Методиев), на която става очевидец цялата детска тайфа, провокира ужас измежду малчуганите. Най-вбесен е дребният Преслав (Виктор Попов), който не крие ревността си, че Надя се сближава с различен в отсъствието на татко му. Ядосано, момчето бързо ще измисли метод да си разчисти сметките с новия й почитател. Част от хитрия проект за деяние ще станат и правилните му другари Сашко (Силвестър Велячки) и Стефани (Дебора Жечева). Ще успее ли начинанието им и какъв неочакван поврат на събитията ще изненада Жоро и Надя?

Гледайте новите епизоди на „ All Inclusive “ всяка събота от 21:00 ч. по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР