Щом и на папата намерихме кусур, и Господ да слезе,

...
Щом и на папата намерихме кусур, и Господ да слезе,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Щом и на папата намерихме кусур, и Господ да слезе, нещо ще измислим!

" Щом и на папата намерихме недостатък, и Господ да слезе, нещо ще измислим! ". Това съобщи министър председателят Борисов в предаването " Лице в лице " на bTV през днешния ден. 

Папата и на малко име ме знае, само че ме надценяват, в случай че считат, че папата ми е предизборно мероприятие, разяснява той обвиняванията на Българска социалистическа партия, че употребява интензивностите си като министър председател, с цел да пропагандира за партията си из страната. В едно предизборно мероприятие не съм взел участие, заявява Борисов.

Според него с визитите на Франциск I, а преди този момент и на папа Йоан Павел II се почиства отрицателния облик " който ни бяха основали, без България да има виновност ".

" Тръгвайки си, папата още веднъж акцентира, това, което прави България за единението, за присъединението на Западните Балкани към Европейски Съюз. Изрично сподели, че да се строят мостове, пътища и съгласуваност е доста значима, в това число и културната ни съгласуваност. ", добави Борисов коментара си за визитата на Светия отец у нас на 5 и 6 май.

С папа Франциск изобщо не е ставало дума за целево приютяване на бежанци, съобщи още той. " Това е неистина, жълта вест, машинация, гнусота ", изрично отсече министър-председателят.

Европейски Съюз ме послуша за изнесените центрове за бежанци. В момента в Турция има 4 милиона бежанци, подсети министър председателят.

По мотив продължаващите информации за парцелите на министри от кабинета му, Борисов  отбрани Румен Порожанов, който е следващият от кабинета му, за който се появяват медийни изявления за подозрения по договорка за жилището му.

" 2004 година си е купил жилището. От 2009 година е началник на кабинета на Дянков и от този момент подава декларация. Готов е да си даде оставката, в случай че му я желая. Вече се обърках. Порожанов съумя към днешна дата да се оправи доста добре със дилемите ", съобщи Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР